Прочитај ми чланак

Ђука о Радомиру из „Не давимо Београд”: Штрокави, масни, прљави и упишани

0

Иницијатива Не давимо Београд осуђује, како кажу, простачке увреде којима је јавно нападнут активиста Радомир Лазовић од стране народног посланика Владимира Ђукановића, једног од представника власти на недавно одржаним преговорима власти и опозиције на Факултету политичких наука.

Лазовић је гостујући у емисији “Нови дан” водитељке Миње Милетић, на телевизији Н1, говорио о изборним условима, бојкоту и преговима које су водили представници СНС-а и дела опозиције.

Он је упозорио да су преговори са властима јако осетљиви, да нема политичке воље да се изборни услови побољшају и да ће власт покушати да искористи ове преговоре да покаже да демократски процес постоји.

Коментаришући састав преговарачке делегације Српске напредне странке оцењено је да је он врста провокације, јер се ради о људима који су се у прошлости огрешили о законе, али и о онима који су јавно, више пута износили увреде и претње активистима и новинарима.

Овим поводом, у својој емисији на телевизији Коперникус, Владимир Ђукановић изнео је низ увреда на рачун Лазовића називајући га “штрокави, масни, задригли, прљави и упишани”.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!