Прочитај ми чланак

Ђука дао отказ Вучићу: Неће на преговоре са опозицијом

0

Сведоци сте да свакодневно поједини медији, наклоњени тајкунским структурама, на сваки могући начин руже и вређају мене и поједине моје колеге, јер смо ми наводно одређени за међустраначки дијалог испред СНС - написао је високи функционер Српске напредне странке Владимир Ђукановић и демантовао да је он један од петоро преговарача у дијалогу са опозицијом испред напредњака.

– На страну то што ја појма немам да сам одређен за тако нешто, а да будем још искренији уопште ме та тематика не занима у животу, ипак није ми јасно како неко мисли да води дијалог са било ким од нас ако нас претходно вређа и блати. Шта је циљ таквог понашања? Да ли хоћете да дијалог пропадне и пре него што је почео – навео је Ђукановић, и додао:

Поштовани пријатељи, Сведоци сте да свакодневно поједини медији, наклоњени тајкунским структурама, на сваки могући…

Posted by Владимир Ђукановић on Петак, 05. март 2021.

– Значи, да још једном подвучем, мене на ту тему нико ништа није питао, нити ме консултовао, појма немам да ли сам за било шта по том питању одређен, а лично сам крајње незаинтересован да се тиме бавим. Ипак, ако странка сматра да бих требало да будем део тог процеса учествоваћу и бићу конструктиван, мада бих волео да не будем део тога. Разлог је лична незаинтересованост. Живи били – стоји у његовом статусу на Фејсбуку.

Подсетимо, преговори власти и опозиције тема је која већ неко време изазива прилично велику пажњу јавности, а, како је наведено још пре 10-ак дана представници власти су добро позната петорка: Александар Мартиновић, Владимир Ђукановић, Владимир Орлић, Сандра Божић и Биљана Пантић Пиља.