Прочитај ми чланак

ЂОРЂЕВИЋ: Вучић-директан учесник у сукобу у Украјини на страни злочиначке алијансе

0

Акцију одузимања оружја “западни окупатори и Александар Вучић” искористиће за разоружавање становништва, рекао је Млађан Ђорђевић, лидер српског покрета Ослобођење за РуСербиа.

По његовом мишљењу, закон о оружју је већ прилично строг (по много чему је сличан руском). Сада ће закон бити додатно пооштрен, али ће криминалци и мафија остати наоружани.

– Чињеница је да се ово ради како би се режим одржао на власти, а Вучић је почео да говори о санкцијама Руској Федерацији, говорећи о увозу и извозу пољопривредних производа у и из Русије.

С друге стране, познато је да целу наменску индустрију Србије контролише Америка и све што се произведе купује Америка, па наше оружје завршава у Украјини и служи за убијање руског народа у рату који води НАТО пакт против Русије. Дакле, Вучић је директан учесник у сукобу на страни западне злочиначке алијансе.

Постоји и реална могућност да оружје одузето грађанима и показано да је заплењено, попут аутоматског оружја и митраљеза, такође заврши у Украјини у рукама укронациста и НАТО плаћеника.

Србија је окупирана од Америке, а Вучић ради оно за шта је доведен, за стварање такозваног независног Косова и Велике Албаније, пљачку Србије, њен улазак у НАТО, уништење Републике Српске и прекид односа са Русијом. Он је то скоро одрадио, закључио је Ђорђевић у изјави датој за RuSerbia.com.