Прочитај ми чланак

Ђорђевић: Вучић ће мењати Косово за опстанак на власти. Нагледаћемо се свега…

0

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић коментарисао је вечерашње обраћање јавности Александра Вучића

Лидер Ослобођења је казао за Данас:

“Да су Милошевић, Ђинђић, Коштуница и Тадић дали такозваном Косову делић онога што им је Вучић дао од 2012, радикали предвођени Шешељем би порушили Београд, а зграду председништва би запалили.”

„Исти ти напредњаци данас издају КиМ подржавају и пораз проглашавају победом. У сличној ситуацији Коштуница је поднео оставку, Тадић одбио Меркеловку, а чак и Тома Николић није био кооперативан и остао је без другог мандата. Који часни потез ће повући Вучић“, пита Ђорђевић и констатује да ће он пристати на све и лагаће да је то победа.

Ђорђевић каже да ће Вучић мењати Косово за Србију и опстанак на власти, уз подршку свих оних коју очекују подршку западних амбасада, али и оних које је убацио на буџет да глуме опозицију.

„Нагледаћемо се свега у наредним данима и већ свашта видимо. Дрецун се на Н1 залаже за улазак у НАТО, можда уследи и помирење кумова Шешеља и Вука Драшковића, јер обојица раде за Вучића. СПЦ ће наставити борбу против јоге, а Милош Јовановић и Нови ДСС ће позивати на саборност и нападати Шормаза и Зорану. На крају ће Јована Јеремић на Пинку прогласити победу, обучена у хеланкама, у бојама српске заставе. Снимићемо и нови Бој на Косову, Цар Лазар ће бити пијанац, Милош Обилић дрогирани вагнеровац, док ће Вук Бранковић бити делија, визионарски мудар са чашом скупог вина у руци, “ објашњава Ђорђевић за Данас.

Млађа Ђорђевић је на Твитеру прокоментарисао реакцију и избезумљени поглед Александра Вучића после питања новинарке, која је пренела Ђорђевићеву тврдњу да је Вучић на теми Косова дошао на власт, и да ће због Косова пасти са власти:

“Истина је у оку издајника Александра Вучића“, написао је Ђорђевић.