Прочитај ми чланак

Ђорђевић открио: Вучић с Порфиријем и Дританом спремио удар на СПЦ! Фарса на КиМ

0

Да није трагично што ће два издајника Дритан Абазовић и Порфирије да потпишу тзв. Темељни уговор, било би стварно смешно. Задовољили су и газде криминалца Мила, и издајника Александра Вучића и окупатора - америчку амбасаду. Весели се српски роде!

Овако говори Млађан Ђорђевић, лидер покрета Ослобођење и за „Србин инфо“ најављује нову удар на СПЦ после издаје са такотваном „македонском црквом“.

– Реч је о уговору који по налогу Вучића потписују Дритан и Порфирије, а који ће са СПЦ изједначити и Мирашову секту и тако отворити врата новим ударима на српске националне интересе – објашњава Ђорђевић. – Издајник Вучић и аутокефални Порфирије су директно са криминалцем Милом координирали обарање Владе Здравка Кривокапића и повратак милогораца на власт кроз Владу две крпе Дритан-Јоковић и уз пуну подршку професионалних Срба из ДФ. Издали су и литије и народ и Ђеда. Бедници.

Лидер Ослобођења демонтира и медијску аферу „Олуја на Космету“, која је још једна обмана Вучићевог режима и како каже, багре из Српске листе.

– Ту „Олују“ над Србима ће спровести Влада у којој је Српска листа? – ироничан је Ђорђевић.

Шта стоји иза свега погледајте и послушајте у видео прилогу.