Прочитај ми чланак

Ђорђевић: Курти са Вучићем ствара Велику Албанију ширећи и мржњу према Русији

0

У свету који данас доживљава врхунац поларизације Курти покушава да Србију сврста уз Русију и тиме за себе купи додатни простор код западних земаља. Колико год се он са својим коалиционим партнером Александром Вучићем трудио да Косово постане независна држава, то се није десило и он као марксиста-лењиниста добро зна да тзв Косово нити је држава нити је независно већ од стране Америке и НАТО окупирана јужна српска покрајина, кажу саговорник Данаса коментаришући интервју премијера Косова Аљбина Куртија дат Кристин Аманпур на телевизији ЦНН у којем је рекао да је Косово више независно од Србије јер је Србија зависна од Русије.

– Чињеница је да је амерички амбасадор у Приштини онај који стварно управља и доноси одлуке и да су Албанцу на Балкану слепи послушници и оруђе у рукама Америке. Оно што је такође чињеница да је издајник Александар Вучић такође пијун у рукама Америке и да је онај који управља Србијом амбасадор Хил што се показало прошле суботе приликом одржавања геј параде у Београду Пројекат Отворени Балкан је такође амерички пројекат стварања Велике Албаније и то је оно што спаја Вучића, Раму, Куртија, Дритана Абазовића и остале криминалне режиме на Балкану – каже Ђорђевић.

Према његовим речима, за разлику од свега тога Русија брани међународни поредак и Резолуцију 1244 којом се јасно дефинише да су Косово и Метохија саставни део Србије, што стоји и у Уставу Србије.

– Зато је данас Русија на мети исте те Америке и НАТО пакта који ће се против ње борити до последњег Украјинца. Само захваљујући томе што је на власти у Србији уцењена кукавица Вучић и Српска нарко странка и тзв опозиција којом такође управља амбасадор Хил, екстремиста Курти може да сања независно Косово створено Нато агресијом и терором, убијањем и протеривањем Срба, али сваки сан има и свој крај и буђење – наводи он.

Додаје да, „колико је Курти независан говори чињеница да је он у коалицији са Вучићем и његовим криминалним организацијима тзв. Српском листом и да му то не смета“.

– По ослобођењу Србије од окупације сви споразуми које је Вучић потписао од Бриселског до Вашингтонског ће бити поништени а у Србији има места за све оне који поштују њен Устав па ће тако и Албанци на Космету бити ослобођени од мафије и криминала који их тренутно тероришу. Број Албанаца који свакодневно напуштају тзв Косово или желе да га напусте то потврђује и то је права слика Куртијеве независности. Аљбин Курти свој терор над српским становништвом на Косову покушава са сакрије иза украјинског рата. То што хапси Србе који носе мајице са националним обележјима , што Србима намеће културно- историјску матрицу Велике Албаније он скрива иза мржње запада према Русији. Зна Курти боље од свих да је Косово Србија – закључује он.