Прочитај ми чланак

Ђилас у Зрењанину: Србија креће у бојкот

0

Председник Странке слободе и правде и један од оснивача Савеза за Србију Драган Ђјилас изјавио је данас да у Србија нема слободе, правде, медија, ни избора и да зато Србија креће у бојкот.

„У Србији нема слободе, нема правде, нема медија, нема избора. Чврсто смо одлучили да то људима вратимо. Од данас, ми крећемо по Србији, решени да дођемо до што више људи. Сваки човек је драгоцен у овој борби. Србија креће у бојкот“, рекао је Ђилас у Зрењанину одакле је кренуо у кампању бојкота, преноси се у саопштењу.

Wikimedia Commons

Ђлас је разговарао са грађанима и рекао да ниједна чланица Савеза за Србију неће учествовати на разговорима са представницима власти у Скупштини Србије.

„Нити желимо да разговарамо са људима који су увели страх и мржњу у Србију, који је уништавају и пљачкају свакодневно, нити за то има више времена. Без прихватања захтева протеста и њиховог спровођења минимум девет месеци, за нас избори не постоје“, рекао је Ђилас.

Он је додао и да су представници СзС увек спремни да те ставове у директним разговорима пренесу сваком европском посреднику.

„Свакоме у Србији и Европи ће временом постати јасно да се ми боримо за промену система у Србији, а не за то да свака странка у опозицији има десетак посланика и посланичких плата“, рекао је Ђилас.

                 ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!