Прочитај ми чланак

ЂИЛАС: Тужно је слушати Вучића како ме помиње; Лоповски систем му се распада

0

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је данас да председник Србије сталним помињањем његовог имена покушава да оправда глупост и лоповлук свој и својих сарадника.

„Тужно је слушати како Вучић у покушајима да оправда глупости и лоповлук себе и својих сарадника, упорно понавља моје име. То је доказ фрустрације човека кога сам победио на сваким слободним изборима, али и тоталног распада система у коме се Вучић пита за све“, навео је Ђилас у писаној изјави реагујући на данашње излагање Вучића.

Он је навео да Вучић одлучује о свему од тога „ко у Звезди треба да да гол у квалификацијама за Лигу шампиона, преко пројектовања треће жице за гондолу коју не желе ни грађани ни стручњаци, до тога колико ће наше земље да поклони својим арапским пријатељима који протерују српске новинаре“.

„За то време у режимским медијима смењују се приче о златном добу, ванредном стању и злој опозицији. Лажи којима покушава да сакрије једини мерљив резултат седам година своје власти 140 људи који дневно побегну из Србије трбухом за крухом и мозгом за достојанством. Ми као народ нестајемо док се он и каста око њега богате и ругају људима који плачу зато што децу и унуке уместо да држе за руку гледају преко скајпа“, навео је Ђилас.

Ђилас је казао и да што се тиче певачице Наде Топчагић није никада ништа питао.

„Сад кад је Вучић то поменуо, питам како су јој он и Весић помогли да измири дуг од 100.000 евра за градско градјевинско земљиште, како је то господја Топчагић сама рекла. Да ли јој је град опростио дуговање и по ком основу или су јој дали 100.000 евра да плати дуг? Чекам одговор…“, навео је Ђилас.