Прочитај ми чланак

ЂИЛАС: Режим пуца по шавовима и крај му се ближи

0

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас питао је представнике власти како спавају са сазнањем да су једно дете избацили из вртића, или да у неким градовима дете не може ни да се упише у вртић ако му оба родитеља нису у Српској напредној странци.

Ђилас је на оснивању страначког одбора у Шиду рекао да је данас част бити део Странке слободе и правде јер власти људе остављају без посла, отпуштају професорке, децу избацују из вртића, а људе туку, уцењују, притискају и уништавају им животе.

„Наша борба неће још дуго трајати, јер режим пуца по шавовима и крај му се ближи“, поручио је Ђилас, уз оцену да живимо у економски разореној земљи из које све више људи бежи, јер је Србија постала колонија, и то не једне, већ свих земаља.

„Узмемо кредит од Кине, дамо им бакар и железару, а добију и да граде путеве без тендера. Исто је и са Турском. Американцима дамо Крушевац и Чачак, Русима да раде железницу, и све то без тендера“, казао је Ђилас.

Он је истакао да инвеститорима дајемо субвенције од 10.000 до 20.000 евра по радном месту, а они отворе фабрике и људе плате свега 250 евра месечно, па се онда питамо како нам пада производња.

Додао је да се Србија економски може брзо променити тако да се бољитак осети за шест месеци, али је за то неопходно „успоставити вредности које ће се поштовати“.

За председницу Иницијативног одбора ССП у Шиду изабрана је некадашња председница те општине Наташа Цвјетковић.

Она је навела да је Шид под теретом неодговорне власти која на функције гледа искључиво као на средство стицања личних привилегија и богатства, а на људе као на ствари и декор који треба спаковати у аутобусе и одвести на партијски митинг.

Цвјетковић је казала да је у време док је она са својим тимом водила општину за четири године асфалтирано 70 километара локалних путева, изграђен један вртић, а адаптиране су многе школе.

„За седам година власти СНС није изграђен ниједан километар пута и зато ме вређа када неко каже да смо сви исти, јер нисмо“, рекла је Цвјетковић.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!