Прочитај ми чланак

Ђилас по Вучићевим нотама: Идите у Митровицу па браните КиМ, хоћете дете у ковчегу

0

Срамотно гостовање "господина Драгана Ђиласа" (а не "тајкуна који је опљачкао 619 милиона") на режимској пропагандној машинерији - ТВ Прва.

По нотама Александра Вучића, „господин Ђилас“ је испуцао сву јефтину напредњачку демагогију покушавши да образложи зашто би ипак требало прихватити немачко-француски споразум.

Било је ту свега – „јел хоћете да вам децу врате у ковчезима“, нећемо рат, увешће нам санкције, идите у Митровицу, па тамо браните Косово…“. Владимир Гајић из Народне странке је овај наступ описао као политичка канализација.

„Господо, преселите се у Митровицу па одатле шаљите те поруке а не из сигурних фотеља у кругу двојке и Чачка (ово се ваљда односи на Бошка прим. аут.)! Кроз историју, Косово више није било под контролом Србије него што јесте! Доста је више да се деца мајкама враћају у ковчезима!“, рекао је Ђилас.

Вучића је јако заболело што је у Давосу понижен и послат на „магарећу столичицу“, СНС посланици данима пишу да је „Вучић намерно сео тамо“ и Ђилас је код режимске водитељке то потврдио:

„Он је сам изабрао тамо да седне да би сви причали о томе“.

Више о овоме у видео прилогу.