Прочитај ми чланак

Ђилас обећао реваншизам: Сви који су крали и ботовали за СНС одговараће ГАРАНТУЈЕМ

0

Реално је да је са криминалом повезан цео државни врх. То је потврда да је све оно што причамо последњих неколико година о повезаности државе и криминалаца тачна. Они су све заједно то урадили - рекао је лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас у посети Ужицу, наводећи да ће сви они који су "пљачкали и малтретирали своје суграђане да морају да гласају за СНС одговарати пред лицем правде".

Данас су Мариника Тепић, Дејан Булатовић, Борко Стефановић и Драган Ђилас посетили Ужице и разговарали са окупљеним грађанима о Плану за дан после Странке слободе и правде.

 – Ужице је увек било слободарски град, град који је увек имао свој став и људе који се никада нису плашили да се изборе за слободу и промене. Ту су и колеге из Демократске странке и Народне странке. Будућност Србије ће се одлучивати у наредних 6 месеци, а међу нама који желимо да се систем промени постоји јединство и одлучност, а то ће се још више показати у месецима испред нас – рекао је Ђилас.

 Ђилас је рекао да смо сведоци потпуног распада државе, свакодневних криминалних афера, да је дошло до тога да је и чак и директор полиције ишао на полиграф.

– Оно што је најгоре, последњих неколико дана сведоци смо кампање која постоји у свим медијима пропагандним гласилима Александра Вучића у којој нам се објашњава да је једна особа, о којој смо ми говорили претходних година, а када су је сви бранили, Дијана Хркаловић. За само две године у МУП-у Србије Дијана је сама успела да формира клан Вељка Беливука који је убијао људе, организује нарко картеле, шкаљаре, кавчане…не можемо више да се снађемо у свему томе, да је сама организовала прислушкивања председника државе, атентате председника и друге криминалне радње и да нико из овде државе, ни председник ни БИА, ни ВБА, ни ВОА , ни полиција, нико жив то није приметио.

 – Постоје само две могућности. Прва је да та жена је то заиста сама радила и да су сви ови људи толико неспособни што би рекао председник државе за своје сараднике “комплетни идиоти”, да никад нико ништа од тога није открио. А друга је да све то што је рађено, а ми знамо да је рађено, радила Дијана Хркаловић заједно са свим тим људима који је данас оптужују. И ако мало размислите схватићете да је та друга могућност заиста реална. Реално је да је са криминалом повезан цео државни врх. То је потврда да је све оно што причамо последњих неколико година о повезаности државе и криминалаца тачна. Они су све заједно то урадили – навео је Ђилас.

FOTO: Stranka slobode i pravde – У наредних шест месеци борба против овог криминалног режима биће интезивирана, а онда ће сви они који су пљачкали, малтретирали своје суграђане да морају да гласају за СНС одговарати пред лицем правде. Ја вам то гарантујем – рекао је Ђилас.