Прочитај ми чланак

Ђилас напао Турке, Кинезе и САД: Нећемо да због Вучића будемо ваша колонија!

0

Đilas napao Turke, Kineze i Amerikance: Nećemo da zbog Vučića budemo vaša kolonija!

Пошто је Вучић пре годину дана обећао да ће он и Небојша Стефановић заједно да оду са државних функција, дошло је време да одрзи обећање, јер министар полиције након доказане умешаности његовог оца у трговину оружјем мора да оде са функције, рекао је Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде, вечерас у Чачку, на трибини поводом оснивања иницијативног одбора ове странке.

Ђилас је подсетио на Вучићеву изјаву у Лучанима у децембру прошле године – „Небојша иде кад идем и ја“, те додао да министар Стефановић мора да оде са функције, јер је много пута у претходних неколико месеци лагао грађане Србије. Упорно је тврдио да његов отац нема никакве везе са фирмом ГИМ, а потом се испоставило не само да је ишао на преговоре у Крушик испред ове фирме, већ и у Саудијску Арабију, па чак и у фабрику оружја у Италији и то као део званичне делегације МУП-а.

„Пошто Небојша мора да оде, очекујем да ти, као човек од речи, одржиш обећање и кренеш заједно са њим“, поручио је Ђилас Вучићу.

Лидер ССП оценио је и да упркос лудилу која ова власт константно производи, много тога се променило у последњих годину дана. Како је навео, натеран је режим да смени Јутку и Симоновића. Синиша Мали је званично потврђен као плагијатор, а узбуњивач из Крушика Александар Обрадовић, неправедно држан у притвору, пуштен је на слободу.

„Ко год је пружио отпор, победио је. То је наш задатак докле год не ослободимо Србију, јер она је данас окупирана земља – окупирана људима који не знају свој посао, бахати су, вређају, шире мржњу и људима уништавају животе“, казао је Ђилас.

Ђилас је казао да ће се Србија за своју слободу изборити сама, као што је и чинила много пута у својој историји.

„Добродошли су сви који хоће да помогну, али нема потребе да преговарају о изгледу интернет стране РЕМ и обуци чланова бирачких одбора док људи овде гладују, бивају пребијани и хапшени. Нећемо ни да гледамо како постајемо колонија, како се без тендера дају послови Кинезима, Русима, Турцима, али и Американцима и Британцима, само зато да би Вучић од тих истих странаца добијао тапшења по рамену“, казао је Ђилас.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!