Прочитај ми чланак

Ђилас најзад открио – објаснио народу зашто се бави политиком

0

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас је у петак, 23. августа, на оснивању градског одбора своје странке у Обреновцу објаснио окупљенима зашто се бави политиком:

„Политика је једна проклета ствар, мења људе. А ја мислим, међутим, да је политика једна дивна ствар, да је посао који чини да сви који се баве с њиме треба да се осећају привилеговани у животу. Када се бавите политиком и нешто конкретно уредите тог дана, и због тога шта сте то ви урадили, неки проблем решили, неко увеће оде да спава срећан, па шаље према вама неку позитивну енергију, шта тада ви онда више од живота можете да тражите?”, рекао је Ђилас додајући:

„Шта ја могу више од живота да тражим него што сам ја добио да ме у граду сретну неки људи са децом, који имају седам, осам година, и кажу да су та деца рођено уз помоћ београдског програма вантелесног оплодња, после више покушају, те су људи постали родитељи. Сви који имају децу знају колико је то богаство.ֲ⁠”

А шта је још лидер ССП рекао о послу политичара у Србији, погледајте у видео прилогу горе, па сами донесите суд да ли је при том био у праву.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!