Прочитај ми чланак

ЂИЛАС КРОЗ СУЗЕ: Вучићу, деца ми плачу због тебе, сутра вас чекам, одговараћеш!

0

Драган Ђилас, председник странке Слободе и правде и један од лидера опозиционог Савеза за Србију, објавио је синоћ, у недељу увече 3. априла, на свом званичном Твитер налогу видео снимак, у коме потресен говори да су његова деца плакала и била уплашена, након што се у близини њиховог дома са оближње зграде чуло "Ђиласе лопове".

– Вечерас су са ове зграде са озвучења пустили “Ђиласе лопове”, што су слушала моја деца, овде на 30 метара где живе. И плакала. И тресла се од страха, видно узбуђен, повремено кроз сузе рекао је опозициони првак.

А затим је и додао:

– Александре Вучићу, ти си један кретен, бре. Болесник који шаљеш дебиле, да пуштају одавде те твоје лажи, рекао је Ђилас поручивши да ће у понедељак увече да буде на истом месту, у 20 часова, да сачека људе који долазе да пуштају поменуте прозивке на његов рачун са озвучења:

– Бићу овде, да видим вас храбре који то радите, да моја деца плачу. Одавде су изашли у десет до девет с мерцедесом, кажу комшије да су дошли непосредно пре пола девет. Па дођите сутра увече. Чакаћу вас ја с мојим пријатељем, да видим вас храбре који матретирате ове људе и који малтретирате моју децу, као да су она нешто крива. Одговараћеш за ово кад тад, ја ти гарантујем, кад тад”, рекао је Драган Ђилас кроз сузе.

Бастаћ пронашао СНС хулигане

Током вечери председник општине Стари град је избацио на свом твитер профилу објаву у којој је устврдио да је „пронашао СНС хулигане”, који су претходно са озвучења пуштали “Ђиласе лопове”, на само 30 метара од зграде у којој живе деца председника ССП.

– Нашли смо људе који су пуштали са разгласа Дјиласе лопове. Погодите где? Сакрили су се у згради општине Врачар, открио је у споменутој објави Бастаћ.

Подсетимо, симпатизери Српске напредне странке, већ неколико вечери заредом пуштају са озвучења “Ђиласе лопове”, и пале бакље.