Ђилас и Мариника о забрани одржавања јавних окупљања током предизборне кампање

0

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас и потпредседница Мариника Тепић у јучерашњем "Прелиставању" које се емитовало у среду 11. марта на Фејсбуку коментарисали су заразу која се шире из Кине светом истичући да је превентива врло битна, али су се осврнули и на слободу медија и политичка дешавања у Србији.

Ђилас се осврнуо на захтев Савеза за Србију да се донесе одлука о забрани јавних окупљања на отвореном и у затвореном простору, о привременом затварању свих предшколских и школских установа и факултета на најмање три недеље као и да препоручи свим предузећима да омогуће запосленима да раде од куће у наредном периоду.

– Наши основни захтеви су да се затворе школе, обданишта, факултети, да се забране сва јавна окупљања. Ми већ каснимо за осталима, то је већ сасвим сигурно, али дајте да покушамо да смањимо те ствари. Само да држава покаже да ради свој посао – рекао је Ђилас.

Послушајте о чему су Ђилас и Тепић све причали у „Прелиставању“.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!