Прочитај ми чланак

Ђилас: Доктор Мали није само плагијатор, већ и фалсификатор – лаже о јавном дугу!

0

Доктор Мали више не плагира, сада фалсификује јавне податке када каже да се не задужујемо, а на сајту његовог министарства пише да смо се од почетка ове године задужили за додатних милијарду евра, а од почетка власти СНС-а чак 9 милијарди евра!

Докторе економских наука, како је могуће да се хвалите да смо смањили јавни дуг и да не узимамо скупе кредите, а буџетом за 2020. сте предвидели 111 милијарди динара за камате, док смо 2011. године, када смо били пред наводним банкротством, за камате плаћали 40 милијарди динара?
Да ли сте свесни да само за камате издвајамо скоро 50% свих нето зарада које се исплаћују из буџета?


Како је могуће да смо тада за пратеће трошкове задуживања плаћали 290 милиона динара, а да у 2020. планирамо да за то некоме исплатимо чак 11 милијарди динара?!

Буџетом за 2020. је предвиђено и да потпишемо нове зајмове и гаранције вредне 8,6 милијарди евра, од чега најмање 6 милијарди евра без тендера, за пројекте на којима ће градити и зарадити странци.

Неодговорним задуживањем земље осиромашујете будуће генерације, сваком становнику ове земље натоварићете 3.000 евра дуга и никакво вештачко повећање плата у једном месецу нас неће спасити од сиромаштва!

Зато одмах поднесите оставку и на миру пишите нови докторат.

                  ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!