Прочитај ми чланак

Ђилас честитао Нову годину фотографијом са братом Гојком

0

Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас честитао је грађанима Нову годину и то објавом фотографиије са братом Гојком.

„Гојко и његов брат вам желе здраву, срећну, слободну и Нову годину”, написао је Ђилас и поделио њихову заједничку фотографију из детињства.

Брат лидера ССП последњих недеља био је мета напада посланика СНС, који су о њему нашироко расправљали у Скупштини Србије. У време скупштинских седница, говорили су да у свом власништву има 29 станова, а више таблоида блиских власти објавило је да је испод цене продао кућу директору Крушика у Улици Јеврема Грујића.

Ову информацију демантовао је Драган Ђилас. Он је навео да је ту кућу купила 2011. компанија “Мултиком”, чији је он власник, као и да је 2017. године преко ћерке фирме у којој је његов брат био директор продао човеку који је пилот и цео живот ради за стране авио компаније.

“Цела прича је измишљена да би се релативизовала улога брата Александра Вучића и брата Ане Брнабић. Први је политички активан у СНС-у, други је у фирми која је добила послове вредне десетине милиона евра од државе. И за њих зна цела Србија”, рекао је Ђилас.

Он је демантовао тврдње и о 29 или 35 станова и гаража које поседују он и брат и најавио да ће тужити све медије, новинаре, као и политичаре и “плејаду разних ликова” који на телевизији Пинк три дана причају о томе, наводећи да његов брат има само две некретнине.