Прочитај ми чланак

Ђикић: Вучић од Србије прави проститутку, даће КиМ, само да уговори цену (ВИДЕО)

0

Чим Вучић афирмише преговоре о делу територије државе Србије, ми смо већ поражени. Није Вучић први који тргује Косовом и Метохијом, али оакве изјаве какве даје Вучић су невероватне.

Ово за „Србин инфо“ истиче Александар Ђикић, универзитетски професор с Космета и председник Српског националног форума и наглашава Вучић нас представља као проститутку која је спремна да тргује Косовом, само да видимо која нам је цена, односно шта можемо да добијемо за призање.

– Невероватно звуче глупости дела грађана, нарочито 50+ година, који сматрају да ћемо супер да живимо, ето, само да се ослободимо тог Косова, које смо иначе изгубили. Срећом, млађе генерације другачије размишљају.

Невероватно звучи и то да код Албанаца на Космету постоји већа демократичност и слободна реч него што је то случај у централној Србији. Овде постоји превелики дисбаланс између народа и политичких партија, без обзира на то да ли је реч и власти или опозицији. У Београду само СНС уз помоћ новца и уцена може да изведе 5.000 људи на улице. У Приштини када су позвали све угоститеље на протест због корона мера, сви су изашли на улице. У Београду људи не бране своја права.

Да није дошло до промена у Црној Гори, српска црква би доживела исти прогон на Косету по Миловом сценарију – објашњава Ђикић.

Шта је још изјавио наш саговорник о бројним актуелним темама, погледајте и послушајте у видео прилогу.