Прочитај ми чланак

„ДИВНА ОСОБА“: Како је селфи Сташа бранила Колувију (ФОТО)

0

Нова СНС звезда Сташа Стојановић последњих дана се налази у центру пажње, непримереним селфинијма из Скупштине је просто натерала јавност да полемише о њој, а не та тако давно, тачније прошле године, направила је опсежан интервју са Предрагом Колувијом, кога је тада описала као "дивну особу" и "човека који ју је одушевио".

Селфи Сташа је у новембру 2021. године пожелела да проћаска са Колувијом, првооптуженим за производњу дроге на Јовањици, а емисију је најавила речима да „спрема једну не тако лепу, али свакако веома дирљиву његову причу“.

– Дивна особа, човек који ће и вас одушевити – написала је тада Сташа, нова СНС перјаница.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Сташа Стојановић (@1.stasa)

У другој најави на Инстаграму, Сташа је написала и да је „свако невин док се не докаже супротно“.

– Само у случају Предрага Колувије покушали су да га на правди Бога лажно окриве, доживотно затворе и униште му живот. Ипак, свака прича има два краја. Ово је његова – навела је Сташа у најави.

Колувија је у интервјуу, наравно, одбацио све оптужбе за узгој марихуане, и навео да је „финансијски уништен“. Између осталог је рекао и да „као хришћанин и православац никога не криви за своје проблеме“.

Подсетимо, Предраг Колувија је оптужен да је био шеф групе која је произвела више од тоне и по марихуане на пољопривредном имању „Јовањица“, а овај случај важи за једну од највећих афера СНС власти.

Па ипак, упркос томе, напредњаци су га свим силама бранили, за адвоката је узео Владимира Ђукановића, високопозиционираног члана Српске напредне странке, а сада је поново и актуелизована подршка коју је добио од Сташе Стојановић…