Прочитај ми чланак

Директно из Подгорице – Небојша Медојевић: Ево ко стоји иза хаоса у свету (ВИДЕО)

0

Глобалне кризе као што је ова, која носе тешке последице, увек су биле инициране од глобалних богова новца, мале групе банкарских сатаниста, којима данас припада и Сорош и увек су у свету доносиле велике ломове, светске ратове, обојене револуције и таласе емиграната.

Ово у ексклузивном интервјуу за „Србин инфо“ и јутјуб канал „Центар“ , за емисију „Интервју – у Центар”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, поручује Небојша Медојевић, један од лидера Демократског фронта објашњавајући која је веза између заразе , миграната, напада на православље и светске дубоке државе.

– Вештачки изазвана криза око заразе је војна операција са циљем да се промене односи снага у свету, у којем америчка и светска дубока држава има све мање контроле. Окидач за такве односе је била победа Доналда Трампа на претходним председничким изборима, јер су владари света тада дошли у ситуацију да први пут немају председника САД на изволте, који би покретао војне операције широм света – објашњава Медојевић.

По његовом мишљењу, фама око заразе ће се сада пребацити у Америку.

– Ово је вештачки, политички пројекат иза којег стоји дубока држава. Моји извори говоре да постоји снажна струја у САД, која тражи од Трампа да се обрачуна са дубоком државом. Зато ће предстојећи избори у САД бити најважнији догађај за свет још од пада Берлинског зида – наглашава наш саговорник.

Медојевић наводи да исти моћници света стоје и иза пресељења војних формација ИДИЛ у Европу, које медији називају „мигратнски проблем“.

– Све ово за циљ има прављење хаоса у Европи, а посебно је на мети православно хришћанство. Мило Ђукановић је за њих направио први корак, Мило је повезан за глобалним гангстерима, преко одређених руских и јеврејских канала који су га повезали са њима. На удару су такође суверинтет држава и људска права грађана. Такође, треба нагласити да је реакција Европе на заразу закаснила. ЕУ и НАТО показују да практично више не постоје. Русија је наводно претња НАТО и Италији, а сада Италија тражи помоћ управо од Русије. Плашим се да ће много више жртава бити од економске кризе после заразе него од саме пандемије – истиче лидер Демократског фронта.

Медојевић је подсетио да су бомбардовањем Србије и ЦГ, практично престале да постоје Уједињене нације, али да би то могло да се промени уколико дође до пораза дубоке државе, која влада светом више од 100 година.

Шта је још Медојевић говорио о овој теми, које мере треба преузети за излазак из тешке економске кризе која нас очекује, шта ће се десити са литијама у ЦГ, погледајте и послушајте у изузетно интересантном видео интервјуу.