Прочитај ми чланак

ДФ: Тамничење недужних људи биће упамћено, полагаће рачуне који у томе учествују

0

ДФ упозорава да антиправославни и антисрпски режим не престаје са прогоном и хапшењем православних вјерника, недужних људи, искрених бораца за вјеру и противника дукљанског нацизма

foto: facebook

ДФ упозорава да антиправославни и антисрпски режим не престаје са прогоном и хапшењем православних вјерника, недужних људи, искрених бораца за вјеру и противника дукљанског нацизма. Очигледно је да режим НЕЋЕ СТАТИ у прогону православља у Црној Гори. Зато је неопходно успоставити пуно јединство православних вјерника и не дозволити иживљавање дукљанских шовиниста над невиним људима. Уколико је остало зрно разума унутар режима, онда би морали да знају да притисак који врше може само да им се обије о главу – наводи се у саопштењу Демократског фронта.

По њиховим ријечима, Нико од људи који се данима хапсе није урадио ништа незаконито, нечасно и непоштено, него су прогоњени јер су противници једног криминалног и ненародног режима, који жели да отме светиње и од Црне Горе направи НДХ.

„Зато је важно да сви покажемо пуну солидарност и спремност да реагујемо и одбранимо и светиње и вјернике. Тамничење недужних људи биће упамћено, а они у полицији, судству и тужилаштву, који су пристали да буду крпе режима, морају да знају да ће полагати рачуне кад народ отјера у прошлост диктатуру Мила Ђукановића„, закључили су из ДФ-а.