Прочитај ми чланак

ДЕМАНТОВАЛИ Сорошеве режимске и прозападне медије: СзС НЕ УЧЕСТВУЈЕ на изборима!

0

Режимски таблоиди заједно са тзв. прозападним медијима у Србији данима "спинују" да ће Савез за Србију да учествује на (Вучићевим) изборима, али председник Покрета за Преокрет и један од лидера СзС Јанко Веселиновић је данас то изричито демантовао.

„Савез за Србију 100 одсто неће учествовати на изборима 21. јуна“, поручио је Веселиновић и позвао пензионере да не изађу на јунске изборе.  „Имамо озбиљну опасност од експлозије епидемије корона вируса у јуну. Најстарији грађани који су били затворени скоро два месеца сада одједном могу да изађу и нацртају се на бирачком месту“.

Новинари су га упитали шта би требало да се промени у Србији па да СзС ипак прихвати да изађе на изборе, уколико би они били одржани крајем године?

– Нисмо нереални, не тражимо немогуће. Тражимо да РТС, РЕМ, Уставни суд, раде свој посао, тражимо да грађани имају могућност да чују наш став, да се не плаћају гласачи и не доводе из суседних република – навео је лидер Покрета за преокрет и казао да је СзС „чврсто на позицији да не постоје услови за слободне и поштене изборе“.