Прочитај ми чланак

Дејан Лучић – Азиланти ће остати у Србији, ако дочекају зиму овде! (Видео)

0

Наш гост у овој емисији је господин Дејан Лучић, наш најпознатији писац шпијунских романа и стручњак за геополитику. Човек који зна све о тренутним плановима светских сила и обавештајних служби, али и о нашој улози у свему томе.

Да ли се у Европи дешава избегличка криза или сеоба народа? Шта је циљ убацивања муслимана на територију Европе? Ко је срушио Куле „Близнакиње“ у Америци? Да ли су у питању невине избеглице или ратници исламске државе који долазе у Европу?

Зашто неко жели да насели Арапе на територији Србије? Ко је и зашто утицао на уништавање српске војне силе и војничког духа? Како ће млади Срби који не знају да закољу кокошку да се боре против обучених џихадиста?

Ко је створио терористичке организације на Блиском Истоку? Како је Америка нароужала терористе? Ко ће контролисати север Африке и велика нафтна поља у будућности? Коме одговара овакав развој ситуације?

Ко стоји иза Израела и њихове тајне службе? Каква је веза између базе Бондстил и међународног шверца наркотика? Како „Комитет 300“ контролише бизнис са дрогом? Да ли се легализацијом дроге може нанети ударац албанској мафији?

Да ли је Владимир Путин повукао прави потез у украјинској кризи? Шта је потребно владарима из сенке за стварање глобалне диктатуре? Шта је била Путинова порука за Ангелу Меркел? Како је Русија спасила Србију ветом на британски предлог резолуције о геноциду у Сребреници?

dejan lucic tesa tesanovic

(Србин.инфо)