Прочитај ми чланак

ДЕГУТАНТНО СНС доводи неколико хиљада ботова на дочек Макрону

0

Председници Србије и Француске, Александар Вучић и Емануел Маркон "обратиће се грађанима" на Калемегдану код Споменика захвалности Француској.

Окупљени грађани биће заправо чланови Српске напредне странке из разних општина, који ће бити натерани да аутобусима поново дођу у престоницу (прошли пут је то био случај приликом доласка Владимира Путина) и дочекају једног светског лидера.

© Фото : Pres sluzba Predsednika Srbije

Ботови ће тако морати да аплаудирају не само свом вођи, него и Макрону, који доказано ради против интереса Србије

Председници Србије и Француске, Александар Вучић и Емануел Маркон који у понедељак, 15 јула, долази у Београд, „обратиће се грађанима“ на Калемегдану код Споменика захвалности Француској, рекла је данас Вучићева саветница за медије Сузана Васиљевић.

Она је, за Телевизију Прва, уочи дведневне посете Макрона рекла да његова одлука да се „обрати на Калемегдану“ говори о „блискости два народа и о значају коју придаје својој посети Србији“, те да се очекује да тамо тада буде „више хиљада градјана“.

Навела је да је за понедељак планирано да Макрон, одмах по доласку на Аеродром „Никола Тесла“, којим руководи француска компанија „Ванси“, с Вучићем „открије таблу којом се обележава почетак модернизације“ тог аеродрома.

Првог дана је предвиђено да два председника положе венце на Спомен-костурницу и Споменик браниоцима Београда, и на споменик Милунки Савић, која после Првог светског рата добила низ одликовања, медју којима француски Орден Легије части.

У плану је, другог дана, у уторак, да се „посредством Француске амбасаде“, двојица председника сретну и разговарају с младима.

                  ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!