Прочитај ми чланак

Децу одузимају од родитеља, лече СМС порукама – Вучић води кампању За нашу децу!

0

У земљи где је отето 5.668 деце од биолошких родитеља, у земљи где никада није решена афера крађе беба, у земљи где министар прети одузимањем невакцинисане деце, у земљи где се деца лече СМС порукама, Александар Вучић води кампању под називом "За нашу децу".

Ако већ овај антисрпски режим нема образа, имају ли Срби мозга? Вучић и СНС су објавили на Инстаграму предизборни спот, уз поруку да „Србија мора да настави напред“, а спот се завршава слоганом „Александар Вучић – За нашу децу“.

„Србију је требало обновити и ми смо је обновили“, наводи се у споту, у којем се истиче да су за време власти СНС обновљени путеви, железнице, домови, школе, привреда, војска и међународни углед земље, као и да су створена нова радна места.

https://www.instagram.com/p/CAstVACHV0k/?utm_source=ig_web_copy_link

У споту се смењују и снимци сусрета председника Србије са немачком канцеларком Ангелом Меркел, француским председником Емануелом Макроном, руским председником Владимиром Путином, кинеским председником Си Ђинпингом и израелским премијером Бењамином Нетанијахуом.

У споту се наводи да „Србија мора да настави напред“ и истиче да програм „Србија 2025“ подразумева „јаку, успешну и запослену“ земљу, са високим платама и достојним пензијама.