Прочитај ми чланак

ДАМЊАН: Запад заједно с издајником Вучићем води пропаганду против Народних патрола

0

Сви медијски натписи у српским и шиптарским медијима, у којима се Народне патроле доводе у везу са издајником Александром Вучићем, његовим сином и режимом Српске напредне странке, су ништа друго до подла лаж која се намерно пласира како би се дискредитовао раст и популарност Народних патрола.

Ово за „Србин инфо“ говори Дамњан Кнежевић и поручује да ће тужити све оне који воде пропагандни рат против овог народног покрета.

– Ту пропаганду води Запад заједно са издајником Вучићем. Прво нас је режим нападао да смо Ђиласови, сада имају нову тактику, да нас на сваком кораку блате како смо људи режима, што је ван памети.

Вучићев режим прогони моју породицу и то им нећу ни заборавити ни опростити. Сада да се деси чудо и да Вучић као врати Косово и Метохију, не бих му опростио!

Једноставно, Народне патроле су покрет који на улице може да изведе већи број људи него све опозиционе партије заједно и тога се плаши и режим и Запад, нарочито јер смо проруски настројени и што иза себе имамо проруски народ Србије.

Није тачно ни да нас плаћа руски Вагнер. Да је то тачно, ја то не бих крио. Ми имамо контакте са бројним људима и покретима у Русији, али то је све.

Што се тиче оптужбе Јове Бакића да Народне патроле раде за Вучићев режим, могу и ја да изјавим да је Јово Бакић у сексуалној вези са Александром Вучићем. То има исту тежину. За ове неистине одговараће на суду – поручује Кнежевић.

Више о овоме у видео прилогу.