Прочитај ми чланак

Дамњан Кнежевић: 35.000 емиграната је у Србији, сваким даном све више стиже

0

Испед Скупштине Србије и даље су најупорнији који се труде да пробуде народ Србије и позову га да дигне глас против диктатуре режима Александра Вучића, противзаконитих републичких, покрајинских и локалних избора и издаје Косова и Метохије.

Подршку Срђану Ногу и у среду увече дале су и Народне патроле, а ми смо разговарали са једним од оснивача ове патриотске организације Дамњаном Кнежевићем који је том приликом између осталог за Србин.инфо рекао:

– Не знам шта још да нам се деси па да ми као народ реагујемо.Ћутимо на нелегитимне изборе, најављује се издаја Косова, а без Косова и Метохије ћемо нестати, Сулејман Угљанин најављује аутономију за бошњачку мањину у Рашкој, исто се спрема и за Војводину, а Маракешки и Даблински штетни споразуми полако долазе на наплату.

Више од 35.000 емиграната је у Србији, сваким даном их све више стиже, а одлив из наше земље је много мањи јер су друге земље одговорније од нас.

Доста је више да се Народне патроле самоорганизују, морамо да се саборно организујемо као народ. Иде се на то да се преко разних споразума Космет припоји Албанији, ако то прећутимо, не заслужујемо да опстанемо као држава. Имали смо протест ратних ветерана, они су крвљу исписали те границе наше земље и ко смо ми да прећутмо издају и крв коју су пролили!

Позивам на одговорност свих у држави, СПЦ од владика, свештеника, монаха па до радника и студената.

А шта је још овом приликом рекао Кнежевић, погледајте у видео прилогу изнад, па о свему донесите свој ваљани суд.