Прочитај ми чланак

Дамњан: Ако почне рат, боримо се за цео Космет, а не за Вучићеву Заједницу (ВИДЕО)

0

Дамњан Кнежевић, лидер Народних патрола, за Србин инфо је говорио је о томе шта се заиста дешава на Косову и Метохији, да ли је реч о још једној представи издајника Александра Вучића или је у питању реална опасност од ескалације сукоба у јужној српској покрајини.

Кнежевић је истакао да нема шансе да са издајником Вучићем учествује заједно у некаквој наративној одбрани Космета, у некаквим митинзима подршке и слично, „националном јединству“.

– Можемо да будемо једни поред других једино у рову, када би се они у рову појавили, а пре тога покајали. Мале су шансе за то. Надам се да ће се покајати и српски полицајци који су носили униформу лажне државе Косово, да ће униформу вратити, али не и оружје.

Надам се да то ескалације сукоба неће доћи, али ако нападну српски народ, морамо да се боримо за ослобођење целог Космета, а не за некакву Вучићеву заједницу општина – објашњава Кнежевић.

Он је говорио и о пристанку Србије да из ЕУ прими све мигранте које унија не жели да прими. Више о овоме у видео прилогу.