Прочитај ми чланак

„Дали сте 600 милиона за енглеску траву: Не ваља вам она са Јовањице“

0

Посланик Демократске странке Срђан Миливојевић рекао је да се СНС плаши да се чује глас опозиције, а све то након што председавајућа у Скупштини Србије Сандра Божић није дозволила опозиционим посланицима да говоре.

– Поштовани грађани Србије, ја сам посланик у четвртом сазиву, написао сам се амандамана и амандмана на буџет и никад ниједан није одбијен. Данас је мој амандман одбијен без икаквог образложења. Ја знам шта је образложење, панични страх СНС да су до лаката ухваћени са рукама у пекмезу – рекао је Миливојевић и додао:

Foto: Youtube

– Ово нисте радили ни ’92 ни ’93 кад сте били радикали и ЈУЛ. Бројеви су се променили јер више крадете, више отимате од грађана. Тражим да се у буџету одбију приходи приватизације, јер овај режим Александра Вучића је продао РТБ Бор, ПКБ за 105 милиона ева, а сад хектар плаћају милион и по, продали су и Железару Смедереву и све за мање од 590 милиона евра, а онда су купили права за пренос Премијер лиге за 600 милиона евра – рекао је Миливојевић и додао:

– Енглеску траву сте платили 600 милиона евра, не ваља вам она трава са Јовањице, него вам треба енглеска. За Национални стадион сте предвидели 900 милиона евра, јер сте нас ваљда убедили да смо прваци света у фудбалу. За шта ће вам Национални стадион, да ли вам је мала судница Специјалног суда, него хоћете да вам судимо на Нациооналном стадиону? Или Вељку Беливуку треба национални бункер? – упитао је Миливојевић.