Прочитај ми чланак

ДАКА Вучић је сподоба, издајник КиМ, да му није Мила не би се знало ни да се родио

0

Господине Ковачевићу, 20 година сам ја радио за вас ово што сад ради Вучић. Не можете измерити ни знати колико сте новца од мене позајмили. Сада је на моје место дошао Вучић и од најбољег сам постао олош и највећа крпа по њиховим казивањима и остало што они праве. Да на један покрет крене читава болумента... шта се ради и куда то иде. Да се пониште избори то је једино легитимно - рекао је Дака Давидовић вечера у завршној дебати коју је организовала телевизија Вијести уочи избора који се одржавају у Никшићу 14. марта.

Давидовић је нагласио да има државе „ови избори би били поништени и ли прекинути јер се види колика је нерегуларност која долази од ове сподобе из Србије“.

– Довукао је шлепере најогавнијих плаката које су Маркови људи уредно полепили по Никшићу и настала је спрдња и лакрдија. Вучићу, није Дака зец из горе, него јунак Црне Горе, па ти удри…. Ово је тај образ Вучића који 16 месеци није хтео да провери шта се ради. Да удари Кина читава не би могла оборити Никшић и положит га на колена. Ово је други државни удар који режира Вучић – рекао је Давидовић, и додао:

– Ситуација је ескалирала када сам Вучића избио из рупе и пренео само оно што је породични лист Вучића, пренео да су Вучићеви пајтоси звани невоље пуцали у мене. Вучић је мене оптужио да помажем Ђукановића, а не сећа се да је својом изјавом о државном удару у затвор послао пола ДФ-а. Са ДПС-ом немам ама баш ништа. Да му Ђукановића није било нико не би знао ни да се родио. Остао би то што јесте како га је назвао владика Атанасије „лапрдало и издајник Косова – рекао је Давидовић.