Прочитај ми чланак

ДАКА ДАВИДОВИЋ: Вучић је шизофреник и умобилник, хоће милицајца за патријарха!

0

Оснивач "Народног покрета", бизнисмен Миодраг Дака Давидовић казао је да се предсједник Србије Александар Вучић устремио против њега и његове партије јер је свестан колико Народни покрет вреди.

“Да не вриједимо оволико, зар би се сви устремили на нас? Читава Србија је јурнула на Народни покрет. Што не удара на друге? Зато што знају да смо ми већ побиједили, зато што сва истраживање говоре да ћемо ми бити побједници. Зато што тај умоболник, шизофреник, предсједник Србије Александар Вучић види у нама непријатеља и крвнике”, казао је Давидовић.

Истакао је да ће увек волети Србе и да ће Срби увек бити добродошли у Црну Гору.

“Код њега погибија настаје зато што он у патријаршију, у свету саборну и апостолску цркву жели да усели милицајску станицу и да милицајци буду патријарси. То сигурно српски народ неће дозволити. Он зна, а то је и рекао блажени помена патријарх Иринеј да је Дака Давидовић највећи ктитор Српске православне цркве од Краља Милутина до данас. То њега боли, ту се он чеше и зато он удара по нама из свих оруђа. Ми не бринемо, ми знамо да смо побиједили. Може да ангажује сву армаду од Владивостока до Лос Анђелеса али Народни покрет не може зауставити”, поручио је Давидовић.

“Народни покрет” предао је Општинској изборној комисији листу за предстојеће изборе који ће се у Никшићу одржати 14. марта.