Прочитај ми чланак

Дачић демантује да прави „дилове“, Трифуновић каже – знам твој број напамет

0

Лидер СПС-а Ивица Дачић, који је звезда таблоида због наводних дилова са опозицијом, поново је демантовао контакте са лидером Покрета слободних грађана Сергејем Трифуновићем.

„Нема везе са животом, нити је истинита!“

То Ивица Дачић тврди за причу Сергеја Трифуновића, према којој Трифуновићев телефон редовно звони, док је на екрану исписан број лидера социјалиста.

„Дајте мало, немојте да вређате интелигенцију. Хоћу да скинем сам себе са власти да би се удружио са Ђиласом који никад неће доћи на власт. Па нисам ја баш толико глуп, немојте да мислите то“, рекао је Дачић.

Глупо би било да Ивица Дачић сада мења страну, верује и политички аналитичар Бобан Стојановић.

„Он јесте особа која може поприлично лако да промени страну и да буде одлучујући фактор у промени власти, али делује ми да у овом тренутку он нема интереса за то“, сматра Стојановић.

Али Александар Вучић има интересе да Ивицу Дачића држи на насловним странама таблоида, верује Бобан Стојановић. Можда је СПС-у, док је права у бојкоту, наменио улогу лажне опозиције после избора следеће године.

„Мени делује да све ово кува у кући СНС, припремајући терен шта ће бити после избора на пролеће следеће гдоине. У целој овој причи ни Александар Вучић није глуп и неће пустити СПС да буде права класична опозиција, али могу бити, пре свега, партнер који нема никакав утицај, а могу бити и нека врста мањинске подршке Влади“, каже Стојановић.

У међувремену Сергеј Трифуновић покушава да поткрепи своје тврдње.

„Лутко, ја твој број који се завршава са 059, немам записан, знам га напамет. Сигурно не зато што сам ‘Раин Ман’ па памтим бројеве, већ зато што си ме звао више но много“, написао је Трифуновић на Твитеру.

У нади да ће Вучић поверовати њему, Ивица Дачић се нада да њихови међустраначки односи неће нарушити оно што, како каже, раде у интересу државе.

„Ми сада идемо на састанак код председника Вучића“, казао је Дачић.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!