Прочитај ми чланак

Дача: Ботићи кажу да ме плаћа Ђилас; Лидер ССП изнео понуду

0

Прослављени ватерполиста Данило Икодиновић огласио се на друштвеној мрежи Твитер, где је написао да обожава кад га "ботићи" на друштвеним мрежама "увреде" да га плаћа лидер Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас. Убрзо је уследио одговор лидера Странке слободе и правде, који је имао "пословну понуду" за њега.

Икодиновић је у твиту означио Ђиласа и написао да би морао да види са њим да му повећа апанажу.

“Обожавам кад хоће да ме увреде болесни ботићи тиме да ме плаћа Ђилас. Морамо на кафу Драган Ђилас и ја да видим да ми подигне апанажу”, твитнуо је прослављени ватерполиста.

Убрзо је уследио одговор Ђиласа који је предложио Дачи бизнис план.

“Предлажем да подигнемо десет пута износ који тренутно добијаш. А реално може и хиљаду пута. На исто ће да изађе…”, јасан је био Драган Ђилас.

Икодиновић је веома активан на друштвеној мрежи Твитер, где често исказује своје ставове о различитим темама, а неретко долази и у вербалне сукобе са различитим актерима. Пре два дана, Икодиновић је реаговао на изјаву Александра Шапића да је потребно срушити Савски мост и на његово место изградити нови.

“Вратиш пасош стране државе који имаш, па кењаш о симболима Београда који су изградили странци”, поручио је Данило Икодиновић очигледно Александру Шапићу.

Пре тога, Икодиновић је одреаговао на твит америчког амбасадора у Београду Ентони Годфрија који је у твиту питао шта би могао следеће да једе, с обзиром да је познато да обилази београдске ресторене, на шта му је ватерполиста одговорио и дао један предлог.

“Узмете 60.000 динара, то су две реалне просечне плате у Србији, не оне Вучићеве. Претпоставка је да имате жену и двоје деце. Пробате да преживите месец дана, ето у Шумадији где сте се запутили. У БГ бисте морали да просите да бисте изгурали месец. Да лепо спознате живот у Србији”, поручио му је тада Икодиновић.