Прочитај ми чланак

Да одбранимо породицу од једноумника! Народне патроле на протесту код Скупштине!

0

„Због бескомпромисне одбране породичних вредности и Косова и Метохије у саставу Србије. Народне патроле ће бити са народом на протесту испред Скупштине Србије, у петак 19. маја, од 18 часова”, у свом видео обраћању јавности каже један од оснивача Народних патрола, Дамњан Кнежевић.

У овом видео обраћању се даље наводи:

„Бес компромисна одбрана КиМ у саставу Србије;  спречавање замене становништва и радне снаге (насељавање миграната); очување братских вековних односа са Русијом (поготово у времену глобалног сукоба); спречавање ширења ЛГБТП пропаганде малолетним лицима; и борба против КОВИД нацизма су ствари за које смо се или против којих смо се борили. Погледи на њих нас разликују од издајничког режима и већинске опозиције. Међутим због одбране деце смо се и окупили као Народне патроле, такође подржавамо просветаре који ће изаћи за културно традиционално школство, за домаћинска права сељака и ратара.

Излазимо сутра.

Наш захтев је да се склони једноумље,  то јест једноумник!

Једноумље је одговорно за то што је шлитарски шљам испливао на површину и што има толиког утицаја на образовање и васпитање младих. За нашу децу..”