Прочитај ми чланак

„Да ли ико верује да је шеик поклонио Вучићу слику од 800 динара?“

0

Ако је веровати званичном извештају Александра Вучића, актуелни председник је од мултимилионера и свог "брата" шеика Мухамеда бин Заједа добио на поклон уметничку слику од, пазите сад, 800 динара?! У веродостојност ових података Вучића, баш као и у његове свакодневне изјаве, посумњао је велики број људи, међу којима је и Немања Шаровић, лидер покрета Љубав, Вера, Нада.

Он се тим поводом огласио на Твитеру, где је са јавности поделио цену два поклона која је Вучић добио од шеика.


– Да ли верујете да је мултимилионер Мухамед бин Зајед свом „брату“ Александру Вучићу поклонио уметничку слику од 800 динара? Ни ја, али ево председник Србије то тврди у званичном извештају! – написао је Шаровић на Твитеру.

А затим је навео да ће већ сутра открити нова открића.

– У сутрашњем броју недељника НИН откривам како је АВ присвојио десетине поклона страних државника и дипломата – написао је Шаровић.

И чим је то обелоданио на овој друштвеној мрежи, уследила је реакција поклоника лика и дела Александра Вучића, такозваних ботова, који су одговорили на практично идентичан начин.

– Вучић није присвојио ниједан једини поклон – гласила је порука једне кориснице Твитера, да би уследио одговор:

– Вучић се одрекао свих поклона и ниједан није задржао у свом власништву.

Када смо већ код поклона, у званичном извештају Министрарства одбране, на чијем је челу био Александар Вучић по доласку СНС на власт, наводи се да је поред слике димензија 50×70 центиметара од 800 динара, на поклон од директора фирме „Earth“ Al Husein  добио пластичну фигуру камиле вредности од 400 динара.