Прочитај ми чланак

Ћута сутра зове на блокаду Газеле, али и других градова! (ВИДЕО)

0

Народни посланик Александар Јовановић Ћута рекао је данас на конференцији за медије, коју је опозиција одржала испред Владе Србије, да ће мост Газела у петак бити блокиран на два сата.

„Позвали смо све грађане да дођу сутра у 18 сати испред Скупштине. Након окупљања ћемо се упутити ка Газели. План је да на два сата блокирамо Газелу као први знак упозорења све до испуњења ових захтева. Позивамо све грађане да сутра изађу на улице и тргове својих градова и да зауставе и блокирају саобраћај. Србија мора да стане све док се ови захтеви, које смо поставили, не испуне“, рекао Јовановић, додајући да је сутрашњи протест упозорење и да ће блокаде, уколико се не испуне захтеви, бити временске дуже.

Представници дела опозиције која је организовала протест „Србија против насиља“ данас се окупила испред зграде Владе Србије, како би предали одштампане оставке министра полиције Братислава Гашића и директора БИА Александра Вулина.

Након Ћутиног обраћања огласио се и МУП који је упозорио све да је Газела међународни коридор и да блокада подлеже прекршајној и кривичној одговорности.