Прочитај ми чланак

Човек који је претио смрћу Мариники Тепић, дошао у странку да је прогони (ВИДЕО)

0

Александар Вучић осмислио је нови радикалски метод напада на потпредседницу Странке слободе и правде Маринику Тепић. За то је изабрао Томислава Ловрековића, њеног личног и директног прогонитеља, саопштила је данас ССП.

„Човек који је већ провео месец дана у затвору због претњи смрћу Тепићевој, а затим је гађао живом кокошком на конференцији за новинаре како би је повредио, дошао је данас око 14 сати у седиште ССП-а, са једином идејом да је као носиоца листе уједињене опозиције узнемирава и прогони.

Ловрековић, који је недавно објавио и „филм“ у коме се као на потерници прети слободним новинарима и политичарима, међу којима су Мариника Тепић и Драган Ђилас, овог пута покушао је да доде до ње дошавши до просторија ССП-а.

Пошто је вредао и псовао и није желео да одустане од намере да доде до Тепићеве, те је легао на асфалт испред просторија странке, изнет је на тротоар, као и његов и Вучићев узор Војислав Шешељ. Позвана је и полиција која је стигла у изузетно кратком року.

Маринику Тепић неће застрашити, као и ниједног другог борца за слободу и правду у Србији. Никада никога нећемо напасти, али нећемо дозволити ни да нас било ко напада и малтретира“, поручује Странка слободе и правде.