Прочитај ми чланак

CNN: Шиптари припојили Косову и Прешевску долину, Србија ћути! (Видео)

0

kosovo cnn

Великоалбанске претензије још једном су испливале на површину. Промотивни спотови, које је лажна држава Косово снимила за „Си-ен-ен” и „Би-би-си”, нескривено су поручили да се шиптарске претензије нису зауставиле, с обзиром на то да се пред крај видео прилога приказује мапа такозвне државе Косово, која обухвата и Бујановац, Прешево и Медвеђу!

Нимало случајни потез има за циљ да јасно покаже наредне планове Шиптара, који желе да од Србије отму и три општине на југу, а све још једном уз благослов Запада. Полуминутни спотови којима се такозвано Косово представља као атрактивно место за стране инвестиције биће емитовани на телевизијама ЦНН и ББЦ. Уговор са ЦНН је вредан 400.000 евра, а са ББЦ 300.000 евра.

Водећем трилингу аутодеструктивног режима у Београду (Александар Вучић, Ивица Дачић, Томислав Николић) би зато требало поставити питање: да ли и даље мисле да су „преговори” са Приштином били успешни и да би косметски Срби требало да изађу и на све Тачијеве изборе? Да ли ће подвити реп и пред интернациолизацијом питања Прешевске долине, јер ће и то постати услов за имагинарни пут ка чланству у Европској унији?

 

(Србин.инфо,Алексеј Димитријевић)