Прочитај ми чланак

ЦИПЕЛОМ НА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ, свог зета: СНС обрачун на седници (ВИДЕО)

0

Директор Туристичке организације Лебане Бојан Јовић гађао је током скупштинског заседања својом ципелом председника општине Ивана Богдановића, како је рекао због тога што његово предузеће нема подршку локалне власти. Он је кадар СНС, али тврди да га председник општине Богдановић четири године није примио.

Продужите Скупштину и по хитном поступку да ме смените. Не питате мене да ли ја хоћу од 16. да радим са вама или ћу радити са неким другим. Мене није стид да кажем да сам припадник странке која води ову државу. И тако сам се и понашао, радио, не штедећи ни себе ни своју породицу. А ово ћу урадити – казао је за говорницом Јовић пре него што се изуо и замахнуо ципелом у правцу председника општине Лебане.

– 

– Ево, бацићу му ципелу овако да га постидим, да зна да није примио ниједног грађанина, а камоли директора који је изабран већином гласова, за ове четири године – казао је Јовић и то и урадио.

Јовић и Богдановић су не само политички сарадници и партнери, јер обојица су чланови СНС, већ су и у родбинским везама, пошто је председник Богдановић ожењен Јовићевом сестром.