Прочитај ми чланак

ЧИЈИ СТЕ ВИ? Два поршеа на паркингу „Путева Србије“!

0

U jednoj ulici u centru Beograda na parking mestima rezervisanim za JP "Putevi Srbije" parkirala su se ni manje ni više nego dva poršea kabrio. Izgleda da finansijska situacija u "Putevima Srbije" veoma dobra ili su se možda tu parkirali poslovni partneri bratije na vlasti?

– Дробњака баш кренуло. Ово су нове радне, кабрио порше, машине за асфалтирање – написао је Александар Петровић на Твитеру, који је поделио фотографију паркираних аутомобила.

У јавности се спекулише да је зграду ЈП „Путеви Србије“, на чијим паркинг местима стоје поменути поршеи, купила фирма „Миленијум тим“, некрунисани краљ свих већих грађевинских пројеката у Србији, Београда на води, рушења разних објеката, градње кафића, а чији је консултант био актуелни министар финансија Синиша Мали. „Миленијум тим“ се доводи у блиску везу са властима, и често се назива једним од симбола корупције у Србији.

Чија су онда скупоцена возила паркирана на месту резервисаном за ЈП „Путеви Србије“? Да ли је то власништво „Путева Србије“ или „Миленијум тима“? Уколико није ниједне од поменутих фирми, по ком основу су се онда паркирала на тим местима?

Све више се поставља питања, а све је мање одговора власти. Остаје нада да ће доћи време када ће многи од њих бити приморани да одговоре на питања грађана.