Прочитај ми чланак

ЧЕТВРТАК ЈЕ… Склоните децу испред телевизора кад прича Вучић

0

Курв.тина, пицоусти, педер, жвалави, с.рања, маљем у главу није речник неког пролазника на улици који "псује као кочијаш", ово је сада већ устаљени речник којим се на националним фреквенцијама Србији обраћа председник Александар Вучић. А за данас (четвртак) је најавио да склонимо децу испред телевизора јер је припремио нешто чиме ће се шокирати свет, каже.

Као да нема већег шока од његовог речника на разним телевизијама са националном покривеношћу…

„Мајку назвали ку.рветином“

Када му понестане тема за разговор у емисији или треба да се избегне нека веома битна тема, председник воли да говори о својој породици и томе како их сви нападају и како је породица Вучић једина угрожена у Србији.

– А онда када су ми мајку од 76 година, и то су све тако лајковали, назвали курветином и рекли да нисам ја њен син – рекао је Вучић у свом нимало јасном излагању од 84 минута.

Иако није познато ко је тачно овако гнусну ствар изговорио, председник је овим речником говорио о својој мајци на телевизији са милионским аудиторијумом.

Председник често воли самог себе да почасти неким епитетима, а све је чини се кренуло од чувеног скандирања „Вучићу, педеру“, од ког Вучић себе стално тако назива у најразличитијим приликама.

– Када нестане струја на Дивчибарама, из три собе устану и кажу то је крив оно ђубре, педер и пицоусти – рекао је Вучић говорећи на једној од својих конференција.

Председник се није либио да овакав речник употреби ни када је био гост емисије у Црној Гори у којој није могао да контролише медије као у Србији, али је опет одлучио да пред публиком изговори гадости о себи, попут, „пицоусти“ и „педер“.

„Само ваша с.ања нећу да слушам“

Ни када је био премијер, Вучић није имао ништа културнији речник него сада, те је пре неколико година опсовао директора Србијавода Горана Пузовића приликом обиласка поплављених подручја у Чачку.

– Само ваша срања да не слушам! – поручио је бесно председник директору.

„Растурићу их маљем у главу“

Једна од нових омиљених председникових тема јесте организовани криминал и борба против мафије, те често уме и да запрети на конференцијама за медије на који начин ће се са њима обрачунати.

– Ко сте ви бандо мафијашка да рекетирате? Ко вам је дао право за то? То не сме нико. Неко се супротстави, па не зна како ће да се заврши. Е сад ћемо да видимо како ће да се заврши и да видимо да ли сте јачи од државе. Трудићу се да ту банду растуримо директним ударцима у главу. Маљем у главу – поручио је Вучић.

„Банда фашистичка“

Опозицију нарочито воли да почасти погрдним именима, а једна од омиљених флоскула, која увек има понеки додатак, јесте да су „опозиционари фашисти“ или „тајкуни“.

– Ја им сад кажем, ‘ајде, пробајте да блокирате, па ћете да видите, бандо фашистичка! Неће почети митинг у петак, а ићи ћемо у свако место и село где присталице фашисте Обрадовића и тајкуна Ђиласа блокирају, док свако то место не ослободимо – рекао је својевремено Вучић.

Нису потребна никаква шокантна открића која је председник најавио за четвртак, овакав речник довољан је повод да се деца склањају даље од телевизијских екрана.