Прочитај ми чланак

ЧЕДИН АДВОКАТ Напали га навијачи Звезде! ОЧЕВИЦИ: Био је пијан, церекао се (ВИДЕО)

0

Да ли је у среду увече политичар Чедомир Јовановић толико побеснео без контроле због вербалне провокације клинаца из краја или је ово "нека фора" да испадне угрожен и режим му опет поклони обезбеђење МУП о трошку сиромашног народа за ботовање на Пинку, видећемо у наредним данима.

Након великог инцидента када је лидер ЛДП Чедомир Јовановић прво разбио каменом излог у ресторану брзе хране Пончо на Новом Београду, потом шутирао нечији приватни аутомобил, затим полицијски аутомобил и на крају га је одвела Интервентна јединица у џипу, у полицију је дошао и његов адвокат Александар Шћекић који је за Нова.рс казао да је Јовановић био нападнут од стране навијача.

„Враћао се са пријатељем и испред су стајали навијачи који су скандирали навијачке песме. Он је реаговао како је реаговао(?!), питао их је шта ме дирате, а његова жена је то чула и позвала је полицију која је дошла на лице места. Пошто полиција није поступила адекватно, Јовановића је то додатно изреволтирало“, каже Шћекић за Нова.рс и додао да га је један од навијача гађао столицом.

Како се могло чути од бројних очевидаца на лицу места, Јовановић је био тако бесан, да је и рукама и ногама ударао околне аутомобиле – најпре му се на мети нашао један приватни аутомобил, а онда је шутнуо и рукама ударао по хауби полицијског возила.

Овај немили призор је окупио велики број грађана, не само госте локала, већ и бројне пролазнике, а већина је коментарисала да је Чедомир био видно пијан! То објашњава и неприродно смејање грохотом након што га је полиција мало смирила.