Прочитај ми чланак

ПРИВЕДЕН Чеда Јовановић демолирао локал брзе хране, шутирао полицијски ауто?! ФОТО

0

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић вечерас, нешто пре 22 сата демолирао је локал брзе хране Пончо у Новом Београду, потом је шутирао приватни аутомобил, а када је дошла полиција, није хтеоо да се смири већ је почео да шутира и полицијски аутомобил, тврдећи да су све изазвали навијачи Црвене звезде који су га напали?! Јовановић се ипак смирио после реаговања полиције, а затим је приведен у ПУ Нови Београд ради давања изјаве.

Засад се не зна шта је претходило овом дивљачком чину политичара који је имао обезбеђење о трошку народа 20 година и само за то су из буџета издвојени милиони, а недавно му је укинуто.

Сведоци са лица места наводе да су посетиоци локала били у шоку када су видели шта им се дешава пред очима.

Очевици су испричали да се Јовановић прво посвађао са радницима, затим узео велики камен и гађао излог, који је поломљен у парам парчад!

Само за ово би обичан грађанин Србије био жестоко кажњен.

Потом је Јовановић поео да шутира приватне аутомобиле, полиција је стигла убрзо, али је он наставио да дивља и кренуо да шутира у аутомобил полиције!

И за ово би обичан грађанин Србије био ригорозно кажњен, а Чеда је само придведен да би „дао изјаву“, по њега је дошао џип Интервентне јединице.

Оно што је посебно чудно је то што је после дивљања (каменовања излога и напада на приватно и службено возило) Чеда ћаскао опуштено са припадницима МУП у упадљиво се гласно смејао?!

На лице места је дошла и његова жена Јелена, у пратњи адвоката Александра Шћекића.

Људи око објекта брзе хране су били у шоку, коментарисали су колико су политичари у Вучићевом режиму постали бахати јер Чеда ово није смео да ради по граду ни за време Милошевића када је често посећивао штаб Земунског клана у Шилеровој.

Да подсетимо, ово није једини инцидент лидера Либерално демократске партије у последње време, будући да је прошле године учествовао у још једном скандалу. Тада је рекетом претукао власника Клинике за физикалну терапију на Новом Београду.