Прочитај ми чланак

БУРА У СНС Ђукановић напао Брнабићку због декларације о Белорусији!

0

"Не знам ко је из власти и у чије име наводно потписао декларацију ЕУ о изборима у Белорусији. У моје име то не може да уради. Декларација ЕУ о изборима у Белорусији је срамна", написао је члан Српске напредне странке Владимир Ђукановић на Твитеру.

Србија је земља која се нашла међу потписницима декларације Европске уније о изборима у Белорусији, које је председник Александар Лукашенко покрао, што је довело до озбиљних сукоба у врху Српске напредне странке.

Foto:YouTube

Наиме, данас се Ана Брнабић правдала за то што је Србија стала наспрам Белорусије и „великог српског пријатеља“, како је Вучић често ословљавао Александра Лукашенка. Међутим, сада је том „великом пријатељу“ зарио нож у леђа.

А после извињења Ане Брнабић, уследили су нови проблеми у Српској напредној странци, пошто се огласио Владимир Ђукановић, за кога је познато да говори оно што Александар Вучић мисли. И уследила је оштра паљба по онима који су ту декларацију потписали (читај: уследила је паљба по члановима партије).

– Не знам ко је из власти, нити у чије име наводно потписао декларацију Европске уније о изборима у Белорусији. У моје име то не може да потпише и лично као посланик владајуће већине изражавам противљење таквом потпису, уколико он постоји. Декларација ЕУ о изборима у Белорусији је срамна – написао је Ђукановић на Твитеру.

Да ли ће после овога Брнабићка и даље остати главни кандидат за новог-старог премијера или јој је Владимир Ђукановић, иначе пасионирани читалац Директно.рс, послао јасну поруку да заборави на досадашњу функцију и привилегије које је чекају у некадашњој вили Јованке Броз?