Прочитај ми чланак

Бура у Скупштини: Миливојевић позвао на двобој Орлића! Код Златановића! (ВИДЕО)

0

Срђан Миливојевић, потпредседник Демократске странке, позвао је председника Народне скупштине и функционера СНС Владимира Орлића на сучељавање, које би се одиграло на Јутјуб каналу Србин инфо.

Напредњачки примитивизам и урлање по Скупштини ових дана достиже врхунац, а Миливојевић је, чини се, био посебан трн у оку секташима Александра Вучића.

Он је говорио и о новом протесту који ће се одржати у петак од 18 часова, а забрану снимања овог догађаја из ваздуха коментарише као панику режима од бројности протеста.

„Александар Вучић, заједно са својим следбеницима, својим свакодневним акцијама грађанима Србије упућује позиве за још већи и масовнији протест “Србија против насиља”. Очигледно је да се Вучић и његови сарадници плаше да снимци који су већ обишли свет поново буду направљени. Забрана снимања неће спречити људе да дођу, напротив, то је најбоља могућа позивница да се окупимо у још већем броју, а спретни фотографи ће направити нове фотографије овог протеста, са кровова београдских зграда“, рекао је Миливојевић.

Више о овоме у видео прилогу.