Прочитај ми чланак

Бунга-бунга диктатор: Палма прогласио Вучића почасним грађанином Јагодине!

0

Одборници Скупштине града Јагодине су једногласно донели одлуку да се председник Србије Александар Вучић прогласи за почасног грађанина града Јагодине, саопштено је из градске управе. Овим је Драган Марковић Палма још једном изразио захвалност напредњачком лидеру за заштиту коју му пружа од оптужби за педофилију и подвођење малолетница, које је изнела потпредседница ССП, Мариника Тепић.

– Председника Србије Александра Вучића смо предложили за почасног грађанина града Јагодине не само зато што је створио услове да сваки град и општина у Србији могу да доводе инвеститоре, да граде фабрике и отварају нова радна места већ и зато што Србија под његовим вођством чува мир и стабилност на Балкану и што међународни односи наше земље нису више као што су некада били, него су најбољи у историји – изјавио је председник Јединствене Србије и Скупштине града Јагодине Драган Марковћ Палма.

Ово проглашење за почасног грађанина долази након што је Више јавно тужилаштво у Краљеву, крајем августа саопштило да нема довољно доказа за покретање истраге против Палме, који је све време од обелодањивања афере застрашивао сведоке и претио одмаздом сваком ко би проговорио о сазнањима у овом случају. Наравно, Вучић је за свог коалиционог партнера отворио све медије који су у његовој служби, а Палмина гостовања трајала су недељама.

Овим најновијим проглашењем за почасног грађанина, Вучић постаје нови Јосип Броз, јер су поред Јагодине, то учинили и у Краљеву, Ваљеву, Лесковцу, Звечану, Смедеревској Паланци, Бањалуци…и другим градовима. Сада остаје да му као и Титу, у сваком граду саграде и вилу у којој ће боравити кад одлучи да посети своје поданике.

Треба подсетити и да је Палма могућност да настави са бахаћењем и расипањем буџетских средстава купио и уценом државног врха да зна ко је био у колима кад је настрадала једна особа. Зато му Вучић аминује оргијање по Паралији и Египту, које покрива вођењем пољопривредника, студената, пензионера, лекара и других њему блиских.

Пошто љубав, бар јавно, мора да се настави, у интересу опстанка на власти, Палма је Вучићу организовао јавно клицање оних које вода по белом свету, те су сви сложно запевали „да цркну сви Вучићеви душмани“, након чега су уследили и стихови „не може нам нико ништа, јачи смо од целог света“ и „могу само да нас мрзе они што нас не воле“.

Поред Вучића, титулу почасног грађанина Јагодине понеће и власник немачке компаније Фишер, професор Клаус Фишер, за кога се наводи да је у Јагодини отворио једну фабрику, чиме се Вучић и Палма заједнички одужују страним инвеститорима за употребу домаће јефтине радне снаге и њихову експлоатацију.