Прочитај ми чланак

Булатовић обећао режиму и таблоидима: Гарантујемо вам да ћете одговарати! (ВИДЕО)

0

Потпредседник Странке слободе и правде (ССП) Дејан Булатовић изјавио је данас да је Србија држава у којој власт прогања политичке неистомишљенике и да ССП гарантује да ће након смене власти одговарати сви који су се о законе огрешили.

„Србија земља у којој власт прогања политичке неистомишљенике, где таблоиди износе гнусне лажи о свима нама. То неће престати док овај режим не оде. Када се то за шест месеци деси, сви који су се о закон огрешили ће одговарати. Ми вам то гарантујемо“, рекао је Булатовић на конференцији за новинаре у Сремској Митровици.

Foto: Printscreen

Булатовић је казао да се данас навршава година од исписивања претећих графита на његовој кући – „Смрт ђиласовцима“, након чега је тадашњи министар полиције Небојша Стефановић казао да је графит исписао Булатовићев пријатељ Зоран Радмиловић, за шта је тврдио да су нађени и докази.

„Сви (председника Србије Александра) Вучићеви медији су то пренели. Зоран је ухапшен, шамаран у полицији, нуђен му је новац да каже да смо га на то натерали (лидер ССП) Драган Ђилас и ја. Десет дана му није дозвољен контакт са адвокатом“, навео је Булатовић.

Он је додао да је Радмиловић након 30 дана пуштен из затвора и да је потврђено да нема никакве везе са писањем графита али да му то није материјално надокнађено, што је тражио.

Према његовим речима, до данас није откривено ко је написао графит.

Булатовић је казао да све што се догодило током власти Српске напредне странке (СНС) треба да се запамти да се више не би понављало, како је навео, да се више не пада на тесту чувања слободе.

„Ми смо петог октобра (2000) ослободили Србију, али смо добили након 20 година ово. Зато више никада ово зло не сме да се врати у земљу“, навео је потпредседник ССП.