Прочитај ми чланак

Брутална крађа, странке ћуте! Избори су мртви: Само ДЕНАЦИФИКАЦИЈА Србију спасава

0

Тито је крао, али је и нама дао. Овако би најкраће могли да се опишу тек завршени "избори" у Србији. Два дана после гротескне крађе јасно је да дубока Удба држава, која је у служби глобалне дубоке државе и даље народ Србије сматра за идиоте. Да ли са правом?

Ни 24. септембра 2000. године није било више људи у редовима на бирачким местима. Изненадио је народ прекјуче огромним одзивом и великом жељом да гласа против уставокршитеља, издајника, диктатора и шефа мафије Александра Вучића.


Ко је стајао у бирачком реду (често по сат, два и више), нарочито у Београду и у великим градовима, могао је да се увери да је СНС само уз незапамћену крађу дошао до Цесидових, Цртиних и Ипсосових резултата, који заправо служе само да дају легитимитет изборној фарси, РИК криминалу и Вучићевом читању зацртаног рејтинга.

Сада милиони у редовима не треба да верују својим очима са бирачких места, али треба да верују да је Вучић добио више од 2,2 милиона гласова!?!

Вратимо се на прву реченицу из текста. Уместо да се бори против очигледне крађе, опозиција се задовољила с тим што се вратила на политичку мапу. Драг ми је буџет, али ми је дража истина. Ово, по свему судећи, ипак не важи када је реч о српској опозицији и Вучић је то добро знао. Церемонијални протести (ради реда) и јалова саопштења о крађи се не рачунају.

Да се изборима које организује мафија не скида мафија са власти било је јасно и много пре гласања, али је сада постало јасно и да домаћа дубока Удба држава нема границе у бахатости, охолости и спремности на најгоре ствари. Злочин који чине над народом Србије је толико велики, да неће бити довољан некакав нови 5. октобар, већ само брутална ДЕНАЦИФИКАЦИЈА.

Вратићемо се на денацификацију касније. Пре тога би могла да нам уследи нова фарса са формирањем Владе Србије (и Београда) и подлим ударцем Београда на Руску федерацију.

Нови амбасадор САД у Београду Кристофер Хил таман је дошао на време да састави Владу Србије. Вучић је себе и бату Андреја, по свему судећи, спасио црне америчке листе, али је потребно да се за то одужи увођењем санкција Русији. Поштеду до избора је добио. Пренемагање, пролонгирање и уздисање више му неће толерисати.

И синоћ, док је славио унапред намештену победу, Вучић је изјавио да су у овој кампањи највише удараца поднеле његова и листа Драгана Ђиласа. О Ивици Дачићу и СПС-у је говорио са гађењем на лицу. У исто време, Горан Јешић, бивши члан ДС-а, најављује да би Дачић могао на клупу за резерве, а да би у игру могла да ускоче нова (проевропска) лица.

Да ли ће бити изненађених ако на Хилов миг цела прозападна опозиција (а и већи део „националне“) прихвати Вучићев позив да се формира некаква “национална, кризна влада спаса”, јер нас, ето, због Русије и Украјине чекају катаклизмична времена.

Та влада би онда увела санкције Русији и национализовала НИС, можда га и пребацила у руке Британаца. Вучић би колико-толико имао чиме да се опере пред бирачима у стилу, “то нисам ја, то је моја Шаума”, односно да се вади како је цела политичка сцена одлучила да се Русији уведу санкције, па шта сад он да ради…

Отварање медија за опозицију да наследи СНС режим, Вучећева жеља да направи одступницу за повлачење из политике (макар ако може у стилу Груевског) и још тврђа окупација Србије и њено увођење у Велики ресет Клауса Шваба – све ово је црни сценарио који нам извесно следи.

Како да не доживимо ову режију? Једино – ДЕНАЦИФИКАЦИЈОМ! Не треба чекати Русе. Потребно је да сав онај народ из изборних редова, без обзира на то да ли га дубока Удба држава гура у леву или десну колону, схвати да је на овом свету постојао, постоји и постојаће само један закон – закон силе, односно закон јачег. А народа је више и народ је јачи од шачице сатаниста, која га обмањује и поробљава. Када се суспендује држава као што је то био случај и у недељу, онда народ има право на самоодбрану.

Већ убрзо ће бити пуно повода и прилика за ДЕНАЦИФИКАЦИЈУ дубоке Удба државе. Од поновног покретања Рио Тинта, преко увођења санкција Русији, па до социјалне катастрофе која нам следи, додуше не само нама, већ и добром делу поробљене Европе.

Избори су у Србији званично умрли 3. априла 2022. године. Сада су само две опције у игри: устанак или нестанак.