Прочитај ми чланак

БРАТ МИЛАНА КНЕЖЕВИЋА: Идем у Црну Гору да ме ухапсе, поносан сам што сам Србин

0

Мој једини гријех је што сам Србин и брат Милана Кнежевића. А тај грех, спреман сам да носим као што се ових дана црногорским градовима носи крст и иконе наших светитеља

Уздигнута чела, поносан што сам Србин и Зећанин, учесник сваке литије и молебана, вјерник Српске православне цркве, долазим сјутра увече у Црну Гору, јер се мој нико никад није скривао. И за разлику од оних 50 фантома који су ми малтретирали мајку, ја немам од чега да се стидим, а још мање да бјежим“, казао је за портал „Новости“ Горан Кнежевић, рођени брат посланика и једног од лидера Демократског фронта, Милана Кнежевића.

Подсјетимо, полиција је у петак брутално упала у кућу Кнежевића са фантомкама и дугим цијевима, а њихову мајку Ратку (70) привели са лисицама на рукама. Горан је тог дана био у Београду, а сјутра се враћа у Црну Гору и очекује да и њега приведу, пошто је и он требало да буде мета варварске рације иза које је остао лом у дому Кнежевића:

– Мој једини гријех је што сам Србин и брат Милана Кнежевића. А тај грех, спреман сам да носим као што се ових дана црногорским градовима носи крст и иконе наших светитеља“, рекао је Кнежевић.