Прочитај ми чланак

Браћа по матери! Док предаје КиМ, Вучић ужива с Рамом: Пријатељство с Албанијом!

0

И док ви имате све мање новца, док вас медији притискају говорећи вам да ништа није тако како мислите један човек чини све да вас убаци у фазу страха и панике како би што лакше владао.

Тај човек последњих дана много пије и потписује свакакве уговоре о сарадњи у оквиру Сорошевске иницијативе Отворени Балкан.

Председник Србије Александар Вучић објавио је слику са премијером Албаније Едијем Рамом и то где него у Београду на води.

Свакодневно можемо чути од самог Вучића како се спрема рат са албанцима са Косова и Метохије док он са албанским лидером, братски ужива у београдском Дубајиу.

Рама и Вучић су, као и премијер Северне Македоније Димитар Ковачевски, председавали данас у Београду Самиту у оквиру иницијативе Отворени Балкан.

– Поносан на Београд на води и пријатељство са Албанијом које смо успоставили у последњих неколико година – пише у објави на инстаграм профилу “будуцностсрбије”.

Самиту су присуствовали и премијер Црне Горе Дритан Абазовић, председавајући Већа министара БиХ Зоран Тегелтија, министар спољних послова Мађарске Петер Сијарто и његов турски колега Мевлут Чавушоглу.